luni, 7 ianuarie 2008

Scena II

Pentru a intelege cititi Scena I, intitulat Malakas.
Scena II, actu 1
Ajung vineri in romania, m-a uit pe mail si ce minunatie vad. Un mail de la emag.ro sa le trimit un numar de telefon din Romania. Am vazut rosu in fata mea. I-am sunat normal si am inceput sa strig la saraca fata care probabil nu prea avea vina sa mi-l dea pe nenorocitu ala responsabil de oferta mea. Nu vroiam sa zic un nume dar se cheama Alexandru Marin, i-am retinut numele dupa multe injuratari, sper macar sa sughite prostu asta. Linia era ocupata asa ca dupa ce mi-a cerut numarul de tel inca de doua ori, mi-a zis ca ii va zice sa ma suna. Lucru care s-a si intamplat. Credeam ca il voi face una cu pamantu dar cand a zis ca comanda mea va ajunge pe 28 decembrie, nu am mai avut energia sa ma cert. Sa-l am doar, atata conteaza..macar de revelion, dar m-am inselat normal. Nu a venit nici pe data de 28 decembrie, iara am sunat mi s-a zis ca s-ar putea sa ajunga maine dimineata.. Am sunat "maine" inca o data iar altu mi-a zis ca de fapt inca nici nu a fost expediat si va veni pe data de 3 ian. L-a momentu asta supararea a inceput sa devina umor, m-au amuzat toate lucrurile astea, nu mai puteam sa le reactionez altfel. Nu a venit normal nici pe 3, pe data de 4 am vazut ca mi s-a facut doar factura. Asa ca m-am enervat si am mers la magazine si mi-am luat un model asemanator, macar m-a costat mai ieftin. Am si sunat la ei, cum sunt baiat de treaba, sa nu mai trimita ca nu-mi mai trebuie ca nu ati respectat termenul si imi pare rau. Dar ghici cine suna la usa sambata dimineata in ziua cand am venit inapoi? Pai curierul ca a venit aparatul ..yuppi, i-am zis sa se duca inapoi de unde a venit( nu in p.. mamei ci de la sediu) ca mie nu-mi mai trebuie. Si un zambet de despartire..
Scena II, actu 2
Am asteptat 3 zile lucratoare si inca nu aveam nici un ban in banca,dupa ce imi promisese ca in doua zile va fi acolo. Era craciun cu portofelu subtire. So.. sa trecem la treaba. Am sunat la reiffeisen in bucuresti , bani nu venisera. Dupa aia vroiam sa sun la banca din cipru cu cartela de cipru dar normal, cartela nu era activata. Am sunat la vodafone in Romania sa intreb cum fac mai departe, dar intre toate promotiile care ti le zice robotul nu am gasit cum as putea chiar vorbi cu cineva. Am diploma de inginer da o dracului de fapta. Bine ca am un prieten care lucrare la vodafone, imi zice scurtatura cum se intra direct . Niice. Am sunat dar nu m-au putut ajuta nici ei, trebuie sa sun la vodafone in cipru. Whatever , sun de pe fix la Banca, ii trag si pe aia la raspundere, dupa cateva cuvinte mai nervoase, chiar mi se zice ca au verificat, si banii au plecat de la ei. Hmm, bani au plecat, dar nu au ajuns la banca din Romania..ciudat. Sunt pe drum, dar unde?
in spatiul vid? pe linille telefonice sau de Internet? Intr-un calculator ascuns undeva pe Pamant? Cum definesti ceva ce exista dar totusi nu exista? Gandul ma duce la toate teoriile de prin liceu cu antimaterie, sau de lectiile de filozofie si logica, economie, dar totusi banii nu exista. Sunt ai mei dar nu-i controlez eu.. M-am dus la banca (prima oara langa mine de unde m-au trimis la banca din Piata Sfatului) si m-au linistit ca banii de fapt nu vin direct ci prin mai multe banci, asa ca la fiecare dureaza 2 zile..si sa fiu bucuros daca ajunge intr-o saptamana ca unii au asteptat o luna ...Ce bucurie pe capul meu.. Dupa o saptamana banii au intrat chiar daca era dupa craciun, asa ca miracole mai sunt...
Bring it on, I can take it

Un comentariu:

david santos spunea...

Happy New Year, Xumxum! And best wishes for a healthy and successful 2008