vineri, 14 septembrie 2007

Prima zi la lucru

M-am trezit devreme sa ajung in timp la lucru in prima zi, sa fac o impresie buna. Dupa ce l-am sunat pe Shay si i-am cerut cateva indicatii m-am bagat in masina si am pornit spre locul unde voi trudi de acum incolo o perioada. Dupa cateva telefoane si cateva ture in plus, am gasit straduta minuscula. Pana am rausit sa parches mostruozitatea am fost claxonat si probabil injurat, dar nu m-a deranjat deloc. Dupa ce m-am intalnit cu Shay, mi-a aratat o parcare mare mare vizavi pe care nu o observasem, zicand ca de obicei ei aici parcheaza. De retinut :) .
Dupa ce am salutat colegii, m-a chemat in sala de conferinte si mi-a explicat in mare cu ce se ocupa firma si ce o sa fac eu probabil. Lipseau multi, erau in vacanta si plecati cine stie unde, era atmesfera destul de linistita. Mi-au dat un calculator, si am fost lasat in pace sa mai citesc documentatiile din ce mi-a prezentat. Atmesfera totusi mi s-a parut prea linistita, cu oameni seriosi, fiecare cu munca lui, nu era o atmosfera super prietenoasa. Poate e prima impresie, sper sa sa fie mai bine cu timpul.
La pranz mi s-a pus in fata un meniu din care am ales, am ales o portie mare, dar dupa aia mi s-a zis ca de fapt firma da 2.5 lire pentru mancare, eu comandasem de aproape 4. Si la masa atmosfera linistita, paote pentru ca era un strain printre ei, eu. I-am intrebat de unde sunt pentru ca era clar ca nu era nici unul cipriot. Sunt din Israel, Romania, Ungaria, Polonia, unul din Africa dar e alb, so mi se pare ciudat, nu stiu daca am inteles eu bine, deci un amestec de culturi. Sper sa ma inteleg bine cu ei..

Un comentariu:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.